17 noiembrie 2012

S-a deschis sezonul pentru comenzi

Update iulie 2013! Aştept în continuare comenzile voastre!


HEDONIC SWEETS - Dulciuri la comandă

Plăcerea vine mâncând! Bine ai venit în lumea cofetăriei hedonice. Convinge-te şi tu, îndeplineşte-ţi cele mai dulci şi decadente dorinţe!



Comenzile se pot face atât în Ploieşti, cât şi în Bucureşti
Singura rugăminte e să fie făcute cu cel puţin 3 zile înainte.


Nu există o listă fixă cu produsele pe care le fac, variantele sunt multe; eu fac ce vrea fiecare,  ce vă pofteşte inimioara. În principal, produsele ce se pot comanda sunt cu specific american, dacă putem spune aşa: cupcakes, cheesecakes, torturi cu cel puţin 2 blaturi (layered cakes), cake-pops, whoopie-pies, fursecuri.

Vreau să specific totuşi că NU lucrez cu fondant şi pastă de zahăr. Prin urmare, NU fac torturi învelite în fondant şi nici figurine comestibile. Totuşi dacă există persoane ce doresc cupcakes tematice, pot face biscuiţi de diverse forme, frumos coloraţi (se se aşează în vârdul cupcake-ului) sau toppers (imagini imprimate pe carton, lipite de un beţişor ce se înfige în cupcake/tort).

Există 2 feluri de cupcakes: cele normale şi cele mini. Toate sortimentele expuse în albume se fac în ambele mărimi.
Orice sortiment de tort se poate transforma în cupcakes şi invers.
Puteţi propune orice combinaţie de arome, în funcţie de preferinţe.

Comanda minimă dintr-un singur sortiment de cupcake (varianta normală) este de 5 bucăţi.
Comanda minimă dintr-un singur sortiment de cupcake (varianta mini) este de 15 bucăţi.

Comanda minimă pentru Ploieşti este de 40 de lei.
Comanda minimă pentru Bucureşti este de 70 de lei.

Nu facem mereu livrări la domiciliu. De obicei produsele sunt ridicate de către client, însă dacă o comandă este mai mare (nunţi, petreceri) asigurăm transportul contra cost. În funcţie de disponibilitate se fac livrări şi la domiciliu, dar doar ocazional.

 Deci, cum să procedaţi pentru a comanda? 

Aruncaţi un ochi în folderele  de pe Facebook să vă faceţi o idee cam ce aţi putea comanda. (intraţi la Photos » Albums): http://www.facebook.com/HedonicSweets
 Alegeţi produse din cele expuse sau faceţi o comandă specială, personală. Primim comenzi pentru cadouri sau petreceri tematice!

Îmi daţi un mesaj pe Facebook sau un mail pe una din adresele de mai jos şi îmi spuneţi  cu ce vreţi să vă răsfăţaţi papilele gustative. 
Dacă nu aveţi cont de Facebook, intraţi pe site: http://hedonicsweets.wix.com/dulciuri.  Răsfoiţi folderul The Sweet Menu şi îmi puteţi da un mesaj direct de acolo.
Eu vă răspund cât de repede pot, vă dau detalii despre o anumită prajitură sau un fel de tort, vă explic ce conţine, cât costă, vă fac diverse recomandări şi aşa mai departe. 

Ideea e că orice e posibil  ... orice dorinţă dulce va fi îndeplinită!  

 Adrese de contact:

raluca0105@yahoo.com
hedonicsweets@yahoo.com


Aştept cu drag comenzile voastre. ^_^  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu