6 septembrie 2012

Cartofi cu boabe de muştar, la cuptor

Ingrediente:

- 5-6 cartofi noi
- 2 linguri muştar
- 1 lingură boabe de muştar
- cimbru
- sare, piper
- 1 ardei iute (opţional)

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii, se taie cuburi. Se condimentează cu sare, piper, cimbru. Se adaugă muştarul şi boabele de muştar şi se amestecă bine.
Tava se unge cu puţin ulei, se adaugă cartofii, se stropesc cu ulei. Opţional se poate adăuga un ardei iute taiat feliuţe.
Se bagă la cuptorul încins, foc mediu, aproximativ o oră. Se mai amestecă din când în când cartofii pentru o coacere uniformă.

Se servesc cu o salată sau cu friptură.
Boabele de muştar se prăjesc şi au un gust foarte bun şi o textură crocantă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu