5 septembrie 2012

Salată de legume cu piept de pui şi telemea

Ingrediente:

- 2 castraveţi mici
- 2 roşii
- 1 ceapă mică
- 100 g piept de pui
- 100 g telemea de vacă
- sare, piper, oţet, ulei de măsline

Mod de preparare:

Se taie legumele, după preferinţe.
Pieptul de pui se taie bucăţele, se condimentează cu sare. piper şi boia, etc. Se încinge bine o tigaie de teflon şi se adaugă puiul. Se lasă aproximativ 10 minute, se mai întoarce de pe o parte pe alta din când în când. (puteţi prăji pieptul de pui în puţin ulei)
Se amestecă legumele, se condimentează, se asezonează.
Deasupra salatei se adaugă telemeaua fărâmiţată şi pieptul de pui bucăţele.
Poftă bună!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu