20 august 2012

Salată bulgărească

Pentru că tot sunt legume din belşug în grădina bunicii, de ce să nu profităm? :D Să mâncăm nişte salate delicioase.

Ingrediente:

- 4,5 roşii mai micuţe
- 3 castraveţi mici
- 1 ceapă mică
- 1 ardei roşu
- 50 g telemea de vacă
- 1 ou fiert
- 50 g şuncă presată de pui
- măsline (nu am pus)
- sare, piper
- ulei de măsline
- oţet

Mod de preparare:

Se spală legumele, se taie feluiţe, pătrăţele, floricele, inimioare :)) cum doriţi.
Se fierbe oul.
Se pun legumele într-un bol, se condimentează, se adaugă ulei şi oţet (eu pun doar zeamă de lămâie) şi se amestecă.
Se aşează pe farfurie, iar deasuprea se adaugă brânza tăiată cubuleţe sau dată pe răzătoare + şunca presată tăiată cubuleţe + oul fiert tăiat felii.
Putin piper, pac pac, se aruncă şi o mână de măsline şi gata pânzul! :P



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu