17 iunie 2012

Piept de pui cu rozmarin, la cuptor

Ingrediente:
- 2 bucati piept de pui
- 2 linguri rozmarin
- sare, piper, boia dulce sau picant
- praf de usturoi (optional)
- 1 cana de apa

Mod de preparare:

Se spala bine pieptul de pui, se taie bucati ma grosute (sau fasii subtiri, dar se usuca mai repede in cuptor).
Se pun bucatile de pui intr-un castron si se adauga condimentele. Se amesteca bine, bine.
Se pun intr-un vas termorezistent, se adauga cana de apa (cat sa le acopere pe jumatate) si se baga la cuptor la temperatura medie (180grade), aproximativ 40 de minute. (puteti sa il intoarceti dupa vreo 20 de minute si pe cealalta parte ca se rumeneasca uniform)

E o reteta Dukan, pentru oamenii care incearca sa scape de niste kilograme in plus :)) dar e delicios! L-am mancat cu un sos facut din crema de branza Exquisa Creamy Quark si putin usturoi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu