Mie îmi place macroul, mai ales cel afumat. Însă de această dată aveam 2 peşti macrou congelaţi şi trebuia să îi prepar rapid, aşa că i-am curăţat şi i-am pus pe grătar.
Ingrediente:
- 2 peşti macrou
- 1 lămâie
- sare
Mod de preparare:
Se taie căpăţânile şi cozile peştelui, se taie pe burtă şi se curăţă în interior, apoi se spală bine. Se taie pe jumătate, urmărind scheletul de oase, se sărează, se stropeşte cu suc de la 1 lămâie şi se aruncă pe grătar.
Se serveşte stropit cu zeamă de lămâie sau cu o salată verde şi legume maaaaare! (eu nu am avut acum :P)
Poftă bună! ;)
(încă o reţetă bună pentru Dukan, cu mai puţină zeamă de lămâie, desigur)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu