Altă reţetă Dukan :) numai bună si pentru cei care nu ţin vreo dietă.
Ingrediente:
- 5 fâşii subţiri piept de pui
- 5 felii de şuncă presată (sau daca vreti ceva mai gras, bacon)
- 1/2 pachet brânză slabă de vaci
- sare, piper, busuioc (se poate pune şi boia/oregano/etc.)
Mod de preparare:
Se spală pipetul de pui şi se taie fâşii.
Se freacă brânza cu sare, piper şi ce condiment mai vreţi.
Se ia câte o felie de piept de pui şi se intinde pe un fund de bucatărie. Se adaugă o felie de şuncă presată şi o lingura plina de brânză. Se rulează şi se împachetează în staniol. Asa facem cu toate ingredientele.
Se tapetează o tavă cu hârtie de copt pentru că brânza se va scurge puţin, se aşează rulourile şi se dă la cuptor în jur de 30-40 de minute.
Le-am servit cu sos de iaurt, busuioc şi usturoi şi câteva murături de la mama de-acasă :))
Se pot face şi prăjite în tigaie şi de asemenea, se poate inversa pieptul de pui cu şunca presată, adică şunca presata să fie la exterior.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu