5 aprilie 2012

Ouă umplute cu cremă de brânză şi ton

Un mic dejun, o gustare, un apertiv... bune la orice ocazie ouăle astea umplute! :D Să nu mai zic că se pot umple cu tot felul de minunăţii, dar eu acum mă limitez la ceva mai slăbuţ, mai hipocaloric :)) brânză slabă de vaci şi ton în suc propriu. Dukan style! :P


Ingrediente:

- 2 ouă
- 100 g brânză slabă de vaci (aici am folosit Rarăul, dat Lacteea e mult mai bună)
- 1 conservă ton în suc propriu
- sare, piper

Mod de preparare:

Se freacă brânza cu sare şi piper şi se adaugă tonul scurs bine de suc.
Se fierb ouăle, se curăţă de coajă, se taie pe lung pe jumătate, se scoate gălbenuşul şi se umplu cu mixul de mai sus. Puteti să folosiţi şi gălbenuşul la umplutură dacă nu aveţi probleme cu colesterolul :P

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu