Ingrediente:
- 700 g ciuperci (sau chiar 1 kg)
- 4-5 fire de ceapă verde
- 3 fire de usturoi verde
- busuioc (ar fi de preferat proaspăt, 2-3 frunze; dacă nu aveţi, puneţi 2 -3 linguriţe busuioc uscat)
- 250 g brânză tofu (se poate înlocui cu ouă pentru perioada de dulce)
- pătrunjel
- sare, piper
- 1-2 linguri de făină
Mod de preparare:
Se spală ciupercile şi se taie mărunt. La fel se procedează şi cu verdeaţa.
Căliţi ceapa, usturoiul, busuiocul si mirodeniile la foc mic, timp de 1 minut. Amestecaţi-le cu ciupercile, mai lasaţi puţin pe foc.
Mutaţi compoziţia într-un vas încăpător termorezistent, puneţi şi brânza tofu rasă şi puţină făină, amestecaţi şi presăraţi pătrunjel.
Săraţi, piperaţi, dacă mai e cazul.
Mai radeţi puţină brânză tofu pe deasupra (opţional - chiar daca aceasta nu se va topi)
Daţi la cuptor aproximativ 40 de minute, până ciupercile elimină apa şi aceasta scade.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu